STIHL

STIHL RMA 2 RT akkuruohonleikkuri + akku ja laturi

869 

81 € / kk (esimerkkilaskelma)

Tehokas akkukäyttöinen ruohonleikkuri. Automaattinen kierrosluvunsäätö ja kaksi akkupaikkaa takaa pitkän leikkuuajan. Kone vaihtaa automaattisesti toiseen akkuun kun ensimmäinen on tyhjä. Etupyöräveto säästää voimiasi.

Tuotenumero: 63572000000

Myymälässä: 0 kpl

Verkkokaupassa: 0 kpl

Vakiovarusteet

Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö. Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

Allesilppuava toiminto murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

Eco-tila. Akkuleikkurissa on niin sanottu Eco-tila, automaattinen moottorin kierroslukusäätö, jonka ansiosta tarvittava energiamäärä sopeutetaan nurmikon pituuteen.

Kantokahva. Leikkurissa on valmiina integroitu kantokahva. Erittäin käytännöllinen ja helpottava yksityiskohta leikkurin kuljetukseen ja nostamiseen.

Kevyesti rullaavat pyörät. Pyörät ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Lisäksi vetävät pyörät on varustettu vetovoimalla ja ohjauksella.

QuickFix pikakiristimet. Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus- ja varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

Super-Soft kahva. Erittäin ergonominen ja mukava kahva, jonka pehmustus takaa hyvän otteen ja täydellisen pidon.

Taittuvan työntöaisan ansiosta STIHL akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat helppoja kuljettaa ja varastoida. Ilman tätä ominaisuutta ruohonleikkuri vie paljon tilaa säilytyksen aikana.

Teräsrunko tekee leikkurista tukevan, jäykän ja kestävän.

Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta.
 

Tekniset tiedot

Moottori: 36 V
Moottorin teho: 1300 W
Akkuteknologia: Li-ion
Veto: etupyöräveto
Ääniteho: 90 dB(A)
Leikkuukorkeus: 25-85 mm
Leikkuuleveys: 46 cm