Stiga

Stiga Combi 48 SQ DAE akkuruohonleikkuri + 2 akkua ja laturi

870 

81 € / kk (esimerkkilaskelma)

STIGA COMBI 48 SQ DAE

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on kaksi 48 V akkua ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus sekä 60 litran keruusäiliö ja integroitu digitaalinäyttö.

– Kahden 48 V akun synkronoitu 500-sarjan järjestelmä
– Itsevetävä, sähköinen voimansiirto
– 46 cm leikkuuleveys
– 60 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella
– Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus
– Sisältää kaksi 48 V litiumakkua (4,0 Ah) ja laturin

2L0483808/ST1

Tuotenumero: 2L0483808/ST1

Myymälässä: 0 kpl

Verkkokaupassa: 0 kpl

Tuotetiedot ja kuvaukset

STIGA Combi 48 SQ DAE on ruohonleikkuri, jonka voimanlähteenä on kaksi seuraavan sukupolven akkua. Akkukäyttöinen leikkuri on hiljainen ja päästötön, ja sen huoltotarve on hyvin vähäinen. STIGA-ruohonleikkureiden synkronoitu 500-sarjan järjestelmä saa käyttövoimansa kahdesta samaan aikaan toimivasta akusta. Latauserot tasaavan järjestelmän etuja ovat tavanomaista pidempi toiminta-aika ja akkujen pitkä käyttöikä. STIGA Combi 48 SQ DAE:n leikkuuleveys on 46 cm, ja siinä on 60 litran keruusäiliö täytön ilmaisimella. Takapyörävedon ansiosta leikkurin käyttö on vaivatonta, ja sähköisen nopeuden säädön ansiosta koneen työskentelynopeus on helppo sovittaa omaan kävelyvauhtiin. Monipuolista leikkuria voi käyttää sivullepuhaltavana, taaksepuhaltavana tai silppuavana, jossa ruoho leikataan hienoksi silpuksi ja palautetaan maahan nurmikon luonnolliseksi lannoitteeksi. Yhdestä vivusta helposti säädettävä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (22–80 mm). Aisassa on pehmeä soft grip -pinnoite sekä 1,54 tuuman OLED-näyttö, josta voi tarkistaa akun varaustason prosentteina, säätää vetonopeutta ja kytkeä päälle akun kestoa pidentävän Eco-mode-toiminnon. Sähkömoottorissa olevan tarkastusikkunan ansiosta akun varaus on helppo tarkistaa LED-merkkivaloista. Mukana toimitetaan kaksi 4,0 Ah akkua ja laturi, joita voidaan käyttää kaikissa 500-sarjan STIGA-tuotteissa.

Akkukäyttöinen moottori

Tässä ruohonleikkurissa on kaksoisakku, joka takaa riittävän tehon ja on päästötön. Vähäiset melu- ja tärinätasot ja minimaalinen huoltotarve.

Sivullepuhallus

Leikkuria voidaan käyttää myös sivullepuhaltavana mukana toimitetun heittotorven avulla.

Keruusäiliö

Hybridikeruusäiliöön mahtuu kerralla jopa 60 litraa leikkuumateriaalia. Yläosassa oleva täytön ilmaisin reagoi säiliön täyttymiseen.

Leikkuukorkeuden keskussäätö

Pyörässä olevan vivun ansiosta leikkuukorkeuden voi säätää nopeasti kuudelle eri korkeudelle (22–80 mm).

Aisassa integroitu näyttö ja vetonopeuden säätö

Ergonomisessa aisassa on 1,54 tuuman OLED-näyttö, josta voi tarkistaa akun varaustilanteen ja terän pyörimisnopeuden sekä kytkeä päälle Eco-Mode-toiminnon. Nopeuden säädön avulla laitteen vetonopeuden voi säätää itselleen sopivaksi.