Motocafe tarjoaa joustavat rahoitusratkaisut

Suuri hankinta on mukavampi maksaa osiin pilkottuna. Kun haluat elämäntilanteeseesi sopivan rahoitusratkaisun, me autamme sinua. Kone- ja ajoneuvomyyjillämme on käytössä monipuolisesti eri rahoitusyhtiöiden vaihtoehtoja. Räätälöimme sopivan rahoitussopimuksen käden käänteessä, jopa 140 kuukauden maksuajalla ilman käsirahaa. Meillä kauppa ei jää rahasta kiinni!

Verkkokaupassa

Verkkokaupassa on ennalta määritellyt maksutavat, joiden tarkat sopimusehdot näet tilauksen teon yhteydessä. Rahoitusta tarjoavat seuraavat maksutavat:

  • Klarna-lasku ja -osamaksu
  • Resurs Bank rahoitus – Husqvarna-tili (0-2000 €)
  • Jousto-osamaksu (50-2000 €)
  • Nordea Joustorahoitus (1000-25000 €)

Myymälässä

Käytössämme on seuraavat rahoitusvaihtoehdot, kun asioit myymälässä tai teet etäkaupat puhelimitse ajoneuvomyyjämme kanssa.

Nordea Joustorahoitus

Nordea Joustorahoitus on monipuolinen rahoitusvaihtoehto, joka soveltuu hyvin vapaa-ajan ajoneuvojen hankintaan. Luottoa jopa 25 000 euroa. Lue lisää.

Resurs Bank rahoitus

Resurs Bank

Motocafella on käytössä Resurs Bankin helpot ja luotettavat rahoitusvaihtoehdot eri kokoisiin kone- ja ajoneuvohankintoihin. Jaa ostos pienempiin osiin juuri sinulle sopivalla tavalla.

Santander Ostorahoitus

Santander Ostorahoitus

Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi
pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi
maksat. Lue lisää.

SVEA Ajoneuvorahoitus

SVEA on luotettava ja joustava toimija ajoneuvokaupoissa. SVEA:lta saat rahoituksen, jota maksat takaisin kiinteissä kuukausierissä – ajoneuvolainastasi ei siis koidu sinulle yllätyksiä.

OP pienlaiterahoitus -ennakkohakemus

OP pienlaiterahoitus 2 500 € – 20 000 €. Tee rahoitushakemus, saat päätöksen nopeasti. Hakemus ei velvoita nostamaan luottoa. Kun saat hyväksytyn luottopäätöksen, kerro myymälässämme, että maksat rahoituksella ja näytä henkilöllisyystodistuksesi.

Siirry tästä hakemaan OP pienlaiterahoitusta

Santander Ostorahoitus -ennakkohakemus

Voit hakea alla olevan lomakkeen avulla ennakkopäätöksen Santander Ostorahoitukselle. Kun sinulla on valmiiksi myönnetty Ostorahoituspäätös, sinun on helppo tulla kone- ja ajoneuvokaupoille myymäläämme tai sopia etäkaupoista ajoneuvomyyjämme kanssa.

Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

    Laske toimituskulut
    Käytä alennuskoodi