Ale!
Polaris

2023 Polaris Sportsman 6×6 570 EPS LE musta

16990 

Alin hinta viimeiset 30 päivää:

204 € / kk (esimerkkilaskelma)

Big Boss ammattikäyttöön ja vaativaan hyötykäyttöön!

Tuotenumero: A23S6E57FKB

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

🚚 Nopea toimitus omasta varastosta

💳 Turvalliset maksuvaihtoehdot

🏍️ Yli 40 vuoden kokemus pienkoneista ja moottoriajoneuvoista

💰 Toimituskulut alkaen 6,90€

Polaris Big Bossin eli ison pomon valmistuksesta on jo 25 vuoden kokemus. Se on eri maiden puolustusvoimien, rajavartiostojen, pelastuslaitoksien ja muiden ammattikäyttäjien kovassa käytössä ympäri maailmaa. Mallia on kehitetty vuosien varrella ammattikäyttäjien kokemuksien ja tarpeiden mukaan. Uusi Sportsman 570 EPS 6×6 EUT eli Big Boss on valmistettu ja rekisteröity kahdelle henkilölle. Sportsman 6×6 on varusteltavissa monipuolisilla ja pikakiinnitteisillä Lock&Ride varusteilla moneen eri käyttöön.

Monipuolinen

Sportsman 6×6 Big Boss 570 EPS mallissa on pidempi runko, jonka ansiosta siihen mahtuu kaksi henkilöä ja enemmän tavaraa. Matkustaja istuu hieman korotetusti ja mukavasti selkänojalla, käsikahvoilla ja jalkatuilla varustetussa istuimessa.

Kestävä

Moottorina on luotettava, kestävä, tehokas ja polttoainetaloudellinen yksisylinterinen Pro-Star 570 DOHC EFI. Tankillisella (25,5 l.) polttoainetta ajaa jopa 209 km. Big Boss on tehty vaativaan etenemiseen erittäin vaikeakulkuisessa maastossa ja raskaaseen työntekoon. Automaatinen nopeasti kytkeytyvä kuusipyöräveto ja erillisjousitus tekevät siitä ainulaatuisen varman etenijän. Etujoustovara on 20,8 cm ja takana 24,2 cm. Maavara on 29,2 cm.

Kippilava

Takana on kaasujousi avusteinen kippilava, johon voi lastata jopa 363 kg tavaraa. Lavalla on kuusi kiinnityskoukkua lastaukseen ja siinä on monipuolinen valmius pikakiinnitteisille Lock&Ride lisävarusteille. Lavan tila voidaan jakaa kahteen eri osaan. Lavan vakiovarusteena on myös mahdollisuus 41 kg lisälastiin lavan päälle. Lisäksi edessä on intergoitu ja tiivistetty 25,5 l. tavaratila. Big Boss vetää myös uskomattomia kuormia peräkärryllä.