Polaris

2022 Polaris Ranger 570 EPS Hunter 4×4 T1b

19690 

236 € / kk (esimerkkilaskelma)

Uuden Polaris Ranger 570 -mönkijän ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja työn ja hauskanpidon välillä. Ranger sopii yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. Sen ajaminen on helppoa ja turvallista.

Tuotenumero: R22MAS57C9

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Hyötykäyttöön

Prostar 570 -moottori helpottaa raskaiden kuormien turvallista kuljettamista. Täysin uusi tilava tavaralava työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamiseen, ja uusi yhden käden kahva takalaidassa mahdollistaa nopean ja helpon lastauksen. Todellinen On-Demand-neliveto tarjoaa välittömän pidon kivisessä, märässä ja mutaisessa maastossa.

Vapaa-aikaan

Ranger 570 on helppo käsitellä, ketterä kääntymään ja tasainen ajo luokkansa parhaan jousituksen ja maavaran ansiosta. Tilava sisustus tarjoaa runsaasti jalkatilaa ja runsaasti säilytystilaa kaikille varusteillesi.

Juuri oikean kokoinen

Ranger 570 on oikean kokoinen, oikeilla ominaisuuksilla. Sen kompakti 144,5 cm leveys helpottaa ajamista. Tiukempi kääntösäde tekee ajamisesta ahtaissa paikoissa helppoa. Mukauta työsi tai leikkisi tarpeisiin laajalla lisävarustevalikoimalla.