Ale!
STIHL

STIHL MS 462 C-M VW moottorisaha

1299 

Alin hinta viimeiset 30 päivää: 1299 

52 € / kk (esimerkkilaskelma)

Kevyin moottorisaha 70 cm³ iskutilavuusluokassa. Vahvan puuston kaatamiseen ja oksien poistoon. Erinomaisesta käyttömukavuudesta huolehtii sähköinen kaasuttimen- ja kahvanlämmitin.

Tuotenumero: 11422000029

Myymälässä: 3 kpl

Verkkokaupassa: 3 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Ominaisuudet

Sähkölämmitteinen kaasutin termostaatilla ehkäisee kaasuttimen jäätymisen.

Sähkölämmitteiset kahvat parantavat käyttömukavuutta, jotta sinulla on saha jatkuvasti täydessä hallussa. Huoltovapaat, kulumattomat lämmitysvastukset etu- ja takakahvassa voidaan kytkeä päälle halutessasi pitääksesi kahvat lämpiminä ja kuivina.

HD2-suodatin takaa jatkuvan toimivuuden. Sen huokoinen suodatinmateriaali pitää kaikkein hienoimmankin pölyn ja lian loitolla moottorista.

Purusuojan kiinteät mutterit. Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä.

Teräketjun sivukiristys. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

Yhdistelmäkatkaisin. Kiitos M-Tronicin kyvyn elektronisesti erottaa kylmä- ja uudelleenkäynnistys, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Järjestelmä laskee tarvittavan polttoainemäärän jokaiselle käynnistykselle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia onko laitettasi juuri käytetty vai ei.

Tärinänvaimennusjärjestelmä. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Tekniset tiedot

Paino 6,1 kg
Säiliön tilavuus 0,72 litraa
Teho 4,4 kW / 6 hv
Tilavuus 72,2 cm³
Paino-tehosuhde 1,4 kg / kW
Terälevy Rollomatic ES Light, 30.030.002.021
Teräketju RS 1,6 mm, 3.621 000 0.072
Terälevyn pituus 50 cm
Tärinätaso 4,8 / 3,6 m/s²
Äänenpaine 108 dB(A)
Ääniteho 119 dB(A)