Ale!
STIHL

STIHL iMOW RMI 632 C robottiruohonleikkuri

2290 

Alin hinta viimeiset 30 päivää:

92 € / kk (esimerkkilaskelma)

Fiksu robottileikkuri, jota voit hallita älypuhelimella. RMI 632 C voi leikata jopa 3200 m² nurmialoja ja monia sen asetuksista voi hallita kätevästi älypuhelinsovelluksella.

Tuotenumero: 63090121420

Myymälässä: 4 kpl

Verkkokaupassa: 4 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!
Osta samalla myös
STIHL iMOW asennussarja 150 m iKit S
Tuotenumero: 69090071023

Myymälässä: 14 kpl

Verkkokaupassa: 14 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!
-
+
124 
STIHL iMOW asennussarja 400 m iKit L
Tuotenumero: 69090071029

Myymälässä: 15 kpl

Verkkokaupassa: 15 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!
-
+
264 

🚚 Nopea toimitus omasta varastosta

💳 Turvalliset maksuvaihtoehdot

🏍️ Yli 40 vuoden kokemus pienkoneista ja moottoriajoneuvoista

💰 Toimituskulut alkaen 6,90€

Ominaisuudet

Mukautettu nopeus. Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopimaan epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan. Sisäänrakennettu kallistusanturi analysoi jatkuvasti robottiruohonleikkurin kallistumista ja säätää sen käyttövoimaa sitä mukaan.

Etäkäyttö älypuhelimella. iMOW-sovelluksen avulla ohjaat leikkuria kotona tai matkoilla. Kaikkia iMOW C ja PC -malleja voidaan nyt ohjata Smart Home -sovelluksilla kuten Alexa-Skills, Apple Homekit ja Google Home. Voit käyttää ääniohjausta leikkuutoimintojen aloittamiseen ja lopettamiseen tai robottiruohonleikkurin nykyisen sijainnin tarkastamiseen. Watch OS-, Wear OS- ja Tizen-älykelloille tarkoitetun iMOW-sovelluksen avulla voit ohjata iMOW-robottiruohonleikkuria helposti älykellostasi.

Bio-leikkaus. iMOW robottiruohonleikkurin iso ja kestävä bioleikkaavaterä takaa tarkan leikkauksen jopa pidempikasvuisella nurmella. Terän pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy niin, että terä kuluu tasaisesti. Leikkuuterä sijaitsee ruohonleikkurissa yhdessä leikkuupöydän kanssa. Terän vaihto voidaan suorittaa ilman työkaluja.

Dynaaminen leikkaussuunnitelma. STIHL iMOW robottiruohonleikkurin dynaamista leikkuusuunnitelmaa voidaan valita asettamaan yksittäiset aikaikkunat kullekin toimintapäivälle automaattisesti. Näinä aktiivisina aikoina ruohonleikkuri valitsee itse automaattisesti, milloin nurmikko leikataan parhaimmalla tuloksella. Jos leikkuri esimerkiksi keskeyttää leikkaamisen sateesta johtuen ja jatkaa leikkaamista myöhemmin (jos näin haluat) – valitun aikavälin sisällä – tai kun ei enää sada. Dynaamista leikkausohjelmaa voidaan hallita ja käyttää ohjauspaneelista.

Integroitu varkaussuoja. iMOW:ta ei tarvitse lukita ketjulla puutarhassa. Integroitu varkaussuoja hälyttää heti, jos joku nostaa iMOW:ta. Nostaessa iMOW pysähtyy heti ja sen voi myös suojata PIN-koodilla. Kaikissa malleissa on varashälytin PIN-koodilla ja C-malleissa GPS seuranta!

Irrotettava ohjauspaneeli. Kirkas ohjauspaneeli voidaan irrottaa leikkurista. Sinun ei tarvitse kyykistyä tekemään ohjelmointia ja muita asetuksia vaan voit ottaa paneelin koneesta irti ja tehdä säädöt mukavasti se kädessäsi.

Kuvioidut renkaat. Tiheässäkin ruohikossa tai epätaisessa maastossa esim. rinteissä (kallistus voi olla jopa 45 %) iMOW kulkee vaivatta erikoiskuvioiden renkaiden ansiosta. Kaiken lisäksi renkaat ovat kuvioinnin ansiosta itsepuhdistuvat.

Pakkaussisältö

1 iMOW robottileikkuri (sis. akku ja leikkuuterä), 1 latausasema (sis. 4 kpl kiinnitystappeja maahankiinnitystä varten), 1 iRuler -mitta (auttaa rajauslangan asennuksessa).

Tekniset tiedot

Akkuteknologia litium-ioni
Leikkuuleveys 28 cm
Leikkuukorkeus 20-60 mm
Maks. kaltevuus 45 %
Paino 15 kg
Ääniteho LWA 59 dB(A)
Äänenpaine LpA 48 dB(A)
Maks. nurmikkoala 3200  m²