Stiga

Stiga GT 100E Kit akkutrimmeri

139 

26 € / kk (esimerkkilaskelma)

Mukava ja helppokäyttöinen GT 100e Kit -ruohotrimmeri tekee nurmikon, puiden, pensaiden ja aitojen vierusten siistimisestä nautintoa, ei työlästä.

Kompaktin kokonsa ja optimaalisesti tasapainoitetun ePower20V, 2 Ah -akun – STIGAn Italiassa kehittämä ja testaama – ansiosta voit trimmata tehokkaasti jopa 20 minuuttia yhdellä latauksella.

Tuotenumero: 271102108/ST2

Myymälässä: 6 kpl

Verkkokaupassa: 6 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Stiga GT 100E Kit

  • Akkukäyttöinen trimmeri, johdottomaan ja helppoon trimmaukseen
  • Teleskooppivarsi säädettävissä pituuden ja ulottuvuuden mukaan
  • Tehokkaan moottorin ja yksisiimaisen, automaattisyöttöisen siimapään ansiosta luotettavaa ja keskeytymätöntä trimmausta koko akun latauksen ajan.
  • Ergonominen soft grip -yläkahva, säädettävä trimmerikahva, säädettävä leikkuupää sekä virtaviivainen muoto mahdollistaa mukavan ja helpon työskentelyn.
  • Trimmauksesta ruohikon reunojen siistimiseen yhdellä klikkauksella – kätevän, säädettävän leikkuupään ansiosta trimmaat tarkasti.
  • 1 x STIGA ePower20V E 22 (2Ah) akku ja laturi vakiona

Akkukäyttöinen GT 100e Kit -ruohotrimmeri tekee ruohikon trimmauksesta ja reuna-alueiden siistimisestä iloa!

Tässä trimmerissä on tehokas moottori, ihanteellisesti tasapainoitettu 20V, 2 Ah akku sekä ergonominen soft grip – aisa, jotka tekevät trimmauksesta helppoa.

Automaattisyöttöisen nailonsiiman ansiosta trimmaaminen on luotettavaa ja keskeytymätöntä ja täysin säädettävä trimmerikahva mahdollistaa trimmerin hallinnan rasittumatta.

Täydellisen työskentelymukavuuden saavuttamiseksi voit myös säätää GT 100e Kit -trimmerin teleskooppisen runkoputken pituuteesi sopivaksi.

Trimmeri on myös helppokäyttöinen. Yhdellä klikkauksella voit vaihtaa trimmauksesta reuna-alueiden toimintoon: leikkuupään kulmaa voidaan kääntää 45° nurmikon reuna-alueiden ja teiden varsien täydelliseen viimeistelyyn. Suojakaari mahdollistaa tarkan trimmauksen kasvien ja muiden esteiden vieressä.

Tekniset tiedot

Suositeltu akkukapasiteetti 2 Ah
Akun kapasiteetti 2 Ah
Tuotteen pituus 1290 mm
Voimanlähde Litiumioniakku
Leikkuukulma Säädettävä
Moottorin tyyppi Hiiliharja
Leikkuuleveys 25 cm