Stiga

Stiga Estate 3098 H2 puutarhatraktori / päältäajettava ruohonleikkuri

3150 

79 € / kk (esimerkkilaskelma)

Kompakti, mutta suorituskykyinen päältäajettava ruohonleikkuri jopa 4 000 m2 puutarhoihin. Varustettu kaksiteräisellä 98 cm leikkuulaitteella sekä tilavalla 240 litran keruusäiliöllä.

Tuotenumero: 2T2620481/ST1

Myymälässä: 0 kpl

Verkkokaupassa: 0 kpl

  • 98 cm leikkuulaite kahdella tukipyörällä
  • Tilava 240 litran keruusäiliö
  • Tasainen nopeuden säätö hydrostaattisen vaihteiston ansiosta
  • Tehokkaat ajovalot mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden hämärässä
  • Multiclip-laite vakiovarusteena
  • Kestävä ja vahva valurautaisen etuakselin ansiosta

Erittäin suorituskykyisen 452 cc Stiga ST 500 moottorin ja 98 cm leikkuulaitteen ansiosta STIGA Estate 3098 H2 tekee varmasti vaikutuksen voiman ja suorituskyvyn suhteen.

Estate 3098 H2 -puutarhatraktorin 98 cm leikkuulaitteessa on kaksi terää jotka yhdessä työskennellen saavat aikaan erinomaisen lopputuloksen ilman että yhtään ruohoa jää leikkaamatta. Ruohosilppu voidaan joko kerätä hävitettäväksi tilavaan 240 litran keruusäiliöön tai puhaltaa se taakse lisävarusteena saatavan ruohonohjaimen avulla, tai silputa ja levittää se takaisin ruohikkoon, jossa se toimii ilmaisena orgaanisena lannoitteena.

Estate 3098 H2 on erittäin hyvin hallittava, sen poljintoiminen hydrostaattivaihteisto mahdollistaa tasaisen nopeuden säädön, mikä mahdollistaa turvallisen ja tarkan ajamisen puiden, pensaiden ja muiden esteiden keskellä.

Leikkuulaitteen kaksi tukipyörää estävät maapinnan aiheuttamat vauriot, joita voi sattua esim. kaltevilla pinnoilla leikatessa. Pesuliitin tekee leikkuulaitteen alapuolen puhdistamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Kolmen leikkuumenetelmän lisäksi Estate 3098 H2 -puutarhatraktorin mukautuvuutta lisää 7-portainen (25-80 mm) leikkuukorkeuden säätö.

Voit myös nauttia tehokkaista (myös energiatehokkaista) LED-ajovaloista, jotka mahdollistavat turvallisen leikkuun hämärässä, mukavuutta lisäävästä korotetusta olevasta ohjauspyörästä ja vaivattomasta sähkömagneettisesta leikkuulaitteen kytkennästä.

Vetokoukku vakiovarusteena.