Stiga

Stiga akkukäyttöinen lumilinko ST 700e

669 

62 € / kk (esimerkkilaskelma)

Kevyt ja helppokäyttöinen kahden akun järjestelmällä varustettu akkulumilinko on paras laite vastasataneen lumen luomiseen ajotieltä, terassilta, jalkakäytäviltä ja oviaukoilta – ja voit jatkaa päivääsi säästä riippumatta. 4 Ah akku ja laturi sisältyvät pakkaukseen.

Tuotenumero: 2S1500108/ST1

Myymälässä: 5 kpl

Verkkokaupassa: 5 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

🚚 Nopea toimitus omasta varastosta

💳 Turvalliset maksuvaihtoehdot

🏍️ Yli 40 vuoden kokemus pienkoneista ja moottoriajoneuvoista

💰 Toimituskulut alkaen 6,90€

  • Mukava ja helppokäyttöinen yhdellä kädellä hallittava aisa
  • Hiiliharjaton moottori varmistaa huippusuorituksen, käyttöajan ja kestävyyden
  • Taitettava aisa ja kompakti muotoilu helpottavat varastointia
  • Luo jopa 20 cm syvän lumen jopa 50 cm leveydeltä
  • Lumen heittosuuntaa voidaan muuttaa säädettävän heittotorven ansiosta

STIGAn 7-sarjan lumilinko on hyvä olla käsillä kun talvi saapuu. Kompaktina ja helppokäyttöisenä se auttaa luomaan lumen nopeasti ja turvallisesti ajoteiltä, terasseilta tai jalkakäytäviltä. Hiiliharjaton moottori varmistaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla. Helppokäyttöinen kahden akun järjestelmä mahdollistaa joko yhden tai kahden eritehoisenkin akun käytön (4.0, 5.0 tai 7.5 Ah), synkronoi ne älykkäästi, tasapainoittaa virrankulutuksen ja valvoo virran ulostuottoa maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseksi.

Mukava kuljetuskahva helpottaa laitteen käsittelyä. Kun olet käynnistänyt lingon, vapauttaa yhdellä kädellä hallittava aisa toisen kätesi tekemään haluamiasi säätöjä samalla kun linkoat. Kontrolloi lumen heittosuuntaa kääntämällä ergonomista kääntövipua ja ulosheiton pituutta heittotorvessa olevalla kahvalla. Voit työskennellä lähellä oviaukkoja ja rajoja ilman että heität vahingossa lunta kuistillesi tai naapurin pihaan.

Kirkkaiden LED-valojen ansiosta voit käyttää lumilinkoa pimeämpinäkin aamuina sekä iltaisin ja huonommallakin säällä kun näkyvyys on heikkoa – ja olet turvassa sekä helposti nähtävillä. Ja kun lämpimämmät kelit saapuvat, on lumilinko helppo varastoida taittuvan aisan ansiosta. Lingossa käytettäviä 48V akkuja voi käyttää muissa STIGAn 5-, 7- ja 9-sarjan puutarhatyövälineissä, mikä tekee siitä ihanteellisen lisän ympärivuotiseen STIGA-mallistoosi. 4 Ah akku ja laturi sisältyvät pakkaukseen.