Ale!

Husqvarna R 420TsX AWD ajoleikkuri + 122 cm Combi leikkuulaite

16990 

Alin hinta viimeiset 30 päivää: 16990 

204 € / kk (esimerkkilaskelma)

Kompakti ja suorituskykyinen nelivetoinen Rider-leikkuri on varustettu tehokkaalla Kawasakin V2-moottorilla ja ohjaustehostimella, joka helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä.

Ainutlaatuinen XChange-lisälaiterunko mahdollistaa lisälaitteiden nopean kiinnittämisen ilman työkaluja.

Husqvarna Connect -sovellus ja Bluetooth-yhteys mahdollistavat ajoleikkurin valvonnan ja siten tehokkaan ja oikean käytön.

R 420TsX AWD käynnistyy helposti avaimella, ja siinä on kaksois-LED-valot ja säädettävä, kätevä tavarateline.

Tuotenumero: 9676484-01+Combi 122

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!
Osta samalla myös
49,90 

Husqvarna R 420TsX AWD

  • Sylintereitä: 2
  • Sylinteritilavuus: 726 cm³
  • Polttoainesäiliön tilavuus: 17 l
  • Moottorin valmistaja: Kawasaki

Husqvarna R 420TsX AWD -ajoleikkuri on suunniteltu ammattikäyttöön ja tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia tehokkaaseen ja monipuoliseen leikkaamiseen. Nelipyörävedon ansiosta tämä leikkuri tarjoaa varman pidon kaikilla alustoilla, mikä on erittäin tärkeää monimuotoisessa ympäristössä. Kawasakin OHV-moottori tarjoaa tehokkuutta ja suorituskykyä, mikä auttaa sinua leikkaamaan ruohon nopeasti ja helposti.

R 420TsX AWD -leikkurin helppo ja nopea lisälaitteiden vaihto ja liitäntä ilman erillisiä työkaluja helpottavat työskentelyä. Ohjaustehostin parantaa ajokokemusta, mikä helpottaa leikkaamista erittäin tiheissä ja vaikeissa paikoissa. Leikkurin reaaliaikainen HMI-näyttö päivittää leikkurin tilan jatkuvasti, mikä auttaa sinua valvomaan leikkausta ja huoltotoimia. Kaksois-LED-valojen ansiosta valaistu alue on suurempi, mikä parantaa käyttöturvallisuutta hämärässä.

Husqvarna R 420TsX AWD -leikkurin monipuoliset lisävarusteet tarjoavat mahdollisuuden käyttää leikkuria ympäri vuoden. Huoltoasento helpottaa ylläpitotoimia, ja poljintoiminen hydrostaattivaihteisto tarjoaa helpon käytön. Keinuva taka-akseli ja kääntyvät tukipyörät varmistavat parhaan pidon ja tehokkaan leikkaamisen. Istuinta voi säätää ajon aikana, mikä parantaa käyttömukavuutta.

Husqvarna R 420TsX AWD -leikkurin ergonomisesti sijoitetut ohjauslaitteet helpottavat käyttöä. Ohjauspyörässä on pitoa parantavia pinnoitteita, ja säädettävä ohjauspyörä parantaa käyttömukavuutta. Kätevä tavarateline tarjoaa lisätilaa varusteille. Öljyjäähdytteinen hydraulijärjestelmä, kaksois 12V-pistoke ja kelluva leikkuulaite ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät tästä leikkurista erinomaisen valinnan kaikille ammattilaisille.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys 122 cm
Leikkuukorkeus 25-75 mm
Moottorin valmistaja Kawasaki
Moottorin teho 14 kW
Polttoainesäiliön tilavuus 17 l
Istuimen säätö Työkaluitta, ajon aikana
Vetojärjestelmä Nelipyöräveto
Ajovalot Kyllä
Paino 316 kg
Akun kapasiteetti 24 Ah
Akun tyyppi Lyijy/happo
Akun jännite 12 V