Ale!
Husqvarna

Husqvarna lumilinko ST 324

1949 

Alin hinta viimeiset 30 päivää: 1949 

78 € / kk (esimerkkilaskelma)

Tehokas suurten alueiden auraamiseen soveltuva lumilinko. Kestävä rakenne sopii vaativaan käyttöön, jossa lumikerroksen paksuus voi olla 15 – 60 cm. Käyttöä helpottavat ja tehostavat kaksivaihejärjestelmä, vahva hihnajärjestelmä, isot pyörät ja ohjaustehostin.

Tuotenumero: 9705289-01

Myymälässä: 0 kpl

Verkkokaupassa: 0 kpl

Vahvat komponentit, kuten vankka syöttökaukalo sekä valettu vaihteisto ja heittopyörä, varmistavat luotettavan käytön kaikissa olosuhteissa. Vakiona korkeussuunnassa säädettävät lämpökahvat, LED-ajovalo ja joka säällä helpon käynnistyksen varmistava sähkökäynnistys.

Työleveys 61 cm
Sylinteritilavuus 252 cm³
Lingon tyyppi 2-vaihe

Ominaisuudet

Sähkölämmitteiset kahvat parantavat käyttömukavuutta kylmällä säällä.

Suorituskykyinen hihnajärjestelmä varmistaa luotettavan käytön myös raskaan lumen auraamisessa.

Ohjaustehostin. Tasauspyörästön lukko helpottaa ohjaamista ja käyttöä, sillä se mahdollistaa vetävän pyörän valitsemisen.

Vankkarakenteinen syöttökaukalo. Vahvan ja kestävän syöttökaukalon ansiosta linko on kestävä ja pitkäikäinen, ja työskentely on vakaata ja tehokasta.

Kestävä syöttökierukka. Vankan syöttökierukan ansiosta linko toimii erinomaisesti myös jäätyneessä tai märässä lumessa.

Kaksivaihelinko. Syöttökierukka syöttää lumen tehokkaasti syöttökaukaloon, josta lumi puhalletaan ulos suurinopeuksisen heittopyörän avulla.

Raskasta käyttöä kestävät jalakset. Sekä muoviset että metalliset jalakset sisältyvät toimitukseen, joten käyttäjä voi itse valita, kumpia käyttää.