Stiga

Stiga raivaussaha SBC 646 DX

519 

48 € / kk (esimerkkilaskelma)

Digitaalinäytöllä varustettu voimakas raivaussaha. Vahvistettu suora runkoputki, raivurikahva ja 45 cm leikkuuleveys. Elektroninen moottorinhallinta helpottaa käynnistämistä!

Tuotenumero: 283424008/ST1

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!
  • Voimanlähteenä 44,8 cc polttomoottori
  • EEM (Electronic Engine Management) moottoriteknologia moottorin helppoon käynnistämiseen missä tahansa olosuhteissa
  • Uusi digitaalinäyttö näyttää kaikki avaintoiminnot ja hälyttää huollosta
  • 45 cm leikkuuleveyden ansiosta voit käsitellä pitkää ja villiintynyttä ruohikkoa
  • Vahvistettu suora runkoputki
  • Raivurikahvasto

STIGA SBC 646 DX on tehokas raivaussaha, varustettu 44,8 cc kaksitahtipolttomoottorilla ja 45 cm leikkuuleveydellä. Innovatiivinen moottoriteknologia EEM (Electronic Engine Management) tekee käynnistyksen helpoksi. Moottorin energiankulutus on vähäistä, minkä johdosta moottorin kuluminen on vähäisempää pidentäen näin moottorin käyttöikää.

Vahvistettu rakenne ja hyvin tasapainotettu moottori vähentävät tärinää ja varmistavat käyttömukavuuden pidemmissäkin työskentelyjaksoissa. Ergonomisen raivurikahvaston ansiosta raivaussahan käyttö on mukavaa ja hallittua kaikissa työskentelyoloissa. Aisassa oleva uusi digitaalinäyttö näyttää kaiken tarvittavan tiedon työstä sekä muistuttaa huollosta.

Raivaussahan mukana toimitetaan metallinen kolmihampainen ruohikkoterä sekä viimeisimmän sukupolven Tap&Go-kaksoissiimapää, joka vapauttaa siimaa nopeasti, kun sillä napautetaan maata.