Niu

NIU M+ Sport musta

2990 

120 € / kk (esimerkkilaskelma)

Ärhäkkä kiihtyvyys ja silmiä hivelevä muotoilu ei jätä ketään kylmäksi. Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. Vakiona Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus. Toimintasäde 75-100 km.

Tuotenumero: NIUMPLUSSPORT45MUST

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Niu – älykäs sähköskootteri

Niu on vuonna 2014 perustettu älyskootterien valmistaja, jonka sähköisiä skoottereita valmistettiin vuonna 2018 jo yli 200 000 kpl. Niun tuotefilosofian pohjana on valmistaa ympäristöystävällisiä ja laadukkaita älytuotteita, joiden muotoilu on yksinkertaisen kaunista ja minimalistista. Niu luottaa tuotteissaan markkinoiden parhaisiin komponentteihin, kuten Panasonicin akkuteknologiaan ja Boschin moottoreihin. Sähköskoottereiden käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Tuotteet ovat lähes huoltovapaita ja akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Kaikissa Niu-malleissa on sisäänrakennettu mobiiliyhteys ja GPS-seuranta.

M+ Sport – tyylitietoinen sähköskootteri

Niu M+ Sport -sähköskootterin pitkä toimintasäde (75–100 km), ärhäkkä kiihtyvyys ja silmiä hivelevä muotoilu ei jätä ketään kylmäksi. 8 tunnin latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. M+ Sportissa, kuten kaikissa muissakin Niu-malleissa, on vakiona  Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus.

Ketterästi kaupungissa

Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. M+ Sport on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan – ja aamulla skootterisi on taas valmis päivän menoihin. M+ Sportin akku ( Panasonic) on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. M+ Sport on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä.

Helppokäyttöinen ajopeli

M+ Sportin suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja lokero tavaroillesi. Parantaakseen turvallisuuttasi M+ hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan.

Keskiössä turvallisuutesi

Niu M+ Sportissa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla.

Varkailta suojattu

Niu M+ on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti.

Tekniset tiedot

Ajokorttiluokka AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho 1 200 W
Jatkuva teho 1 200 W
Huippunopeus 45 km/h
Toimintasäde 75-100 km
Akku Panasonic/18650 – Lithium-akku, 42 Ah
Latausaika, 100% 8 h
Pituus 1 728 mm
Istuinkorkeus 730 mm
Eturengas 90/90-10
Takarengas 90/90-10
Jarrut Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot LED Halo
Takavalo Unibody
Moottori Bosch