Ale!
Cardo systems

Kypäräpuhelin Cardo Freecom 2+

148,75 

28 € / kk (esimerkkilaskelma)

Bluetooth-järjestelmä kuljettajalle. Kuuntele musiikkia puhelimestasi tai FM-radiosta, vastaa puheluihin tai ota vastaan navigaattorin ohjeita. Laadukas vedenpitävä ja virtaviivainen kypäräpuhelin.

Tuotenumero: 294-1054

Myymälässä: 2 kpl

Verkkokaupassa: 2 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Cardo Freecom 2+ on loistava tapa jakaa ajokokemusta tienpäällä kahden kuljettajan kesken jopa 500 metrin kantamalla kuljettajien välillä.
FREECOM 2+ tuo uusia standardeja: Mahtava äänentoisto ja uskomattoman tasainen muotoilu tekevät Freecom 2+:sta ylivoimaisen tien päällä. Yhdistettävissä mihin tahansa muuhun Bluetooth-kuulokkeen.
FREECOM 2+:n aerodynaaminen muotoilu ja alhainen tuulimelu tekevät järjestelmästä ylivertaisen markkinoilla. Freecom 2+ on myös vedenpitävä (IP67).
Mahtava äänentoisto: Tehokkaat 40mm:n kaiuttimet ja kehittyneet ääniprosessorit muuttavat jokaisen ajon uudelle tasolle.
Ominaisuuksia: automaattinen äänenvoimakkuuden säätö, Mobile Conferencing, lataus ajon aikana, musiikin ja radion jakaminen, GPS, musiikin suoratoisto, Intercom, yhteydet kahteen Bluetooth-mobiililaitteeseen, yhteydet ja parittuu mihin tahansa Bluetooth-kuulokkeeseen, hybridimikrofoni, FM-radio, VOX, rinnakkainen äänen suoratoisto (Android), Cardo Connect -sovellus (iOS / Android).