Ale!
Cardo systems

Kypäräpuhelin Cardo Freecom 1+

122,83 

23 € / kk (esimerkkilaskelma)

Bluetooth-järjestelmä kuljettajalle. Kuuntele musiikkia puhelimestasi tai FM-radiosta, vastaa puheluihin tai ota vastaan navigaattorin ohjeita. Laadukas vedenpitävä ja virtaviivainen kypäräpuhelin.

Tuotenumero: 294-1050

Myymälässä: 1 kpl

Verkkokaupassa: 1 kpl

Nopea toimitus omasta varastosta!

Cardo Freecom 1+ on kuljettajille, jotka ajelevat yksin tai pariskunnille, jotka reissaavat kahdestaan samalla moottoripyörällä ja haluavat olla tavoitettavissa, kuunnella musiikkia, vastaanottaa GPS:n ajo-ohjeita sekä jutella matkakumppanin kanssa ilman käsimerkkejä tai huutamista.
Huippuluokan muotoilu: Freecom 1+:n aerodynaaminen muotoilu ja alhainen tuulimelu tekee järjestelmästä markkinoiden parhaimman. Yhdistettävissä mihin tahansa muuhun Bluetooth-kuulokkeeseen.
Automaattinen äänenvoimakkuuden säätö, Mobile Conferencing, lataus ajon aikana, musiikin ja radion jakaminen, GPS, musiikin suoratoisto, Intercom, liitettävyys kahden Bluetooth-mobiililaitteen kanssa, yhdistettävissä Bluetooth-kuulokkeisiin, hybridimikrofoni, FM radio, täysi puhelinyhteys, VOX, Cardo Connect -sovellus (iOS / Android).

Ylivertainen sovellus: Cardo Connect -sovellus on täydellinen kumppani FREECOM 1+ -puhelimelle. Se on suunniteltu toimimaan yhdessä, mikä helpottaa laitteen hallintaa, asetuksia ja käyttöä.
FREECOM 1+ on myös täysin vedenpitävä (IP67).
Laadukas ääni: Ohut 40 mm:n kaiutin ja edistyksellinen ääniprosessori takaavat optimaalisen äänen.